възстановяване на изтрити-снимки

Как да се възстановят изтрити снимки на вашия Android устройство

Ако сте изтрили снимките си по погрешка или изтри вашето устройство за флаш нов ROM. След това ще трябва да прочетете това ръководство, стъпка по стъпка, за да се научат как да се възстановят загубени снимки на вашия Android. Ние ще ви покаже колко лесно е. Вие само трябва да се движи бързо.

Защо можете да получите снимки назад

При изтриване на снимките, видеоклипове, музика или друго съдържание, те всъщност не са изтрити. Те просто стават невидими. Те все още са на вашия съхранение на Android. Така че, когато сте намерили заличава някои важни снимки по погрешка, моля действа бързо, колкото може по-скоро. Колкото по-бързо действа, толкова по-вероятно е да се възстановят изтритите снимки.

Бележка: Изключете Wi-Fi и връзка за данни ще бъде по-добре.

Как да се възстановят изтрити снимки на Android

WARN: Процесът на възстановяване ИЗИСКВА ROOT ACCESS на телефона си, КОЕТО ЩЕ ВИ Vaid ГАРАНЦИЯ.

1. Изтеглете и инсталирайте Инструмент за възстановяване на Android File наречено Dr.Fone за Android на вашия компютър.

2. Свържете телефона с компютъра чрез USB кабел. Ти трябва да даде възможност на USB отстраняване на грешки на телефона си за този процес. Един ап нарича Mobilego ще се инсталира на вашия телефон.

Бележка: Моля, не пуснете някой друг софтуер Android управление по време на процеса на възстановяване.

свържете телефона с компютър

3. Изберете вида на файла, който искате да се възстанови: Контакти, Съобщения, Call Logs, WhatsApp Съобщения & прикачени файлове, Снимки, Звуков, Видео и документи. След това кликнете върху До.

Изберете вида на файла за възстановяване

4. Избери, за да сканира за изтрити файлове или всички файлове. Само сканиране изтрити файлове ще вземат по-малко време. Натиснете До.

сканиращ режим

5. Програмата ви информира, че той автоматично ще се изкорени вашия телефон и да се върнете към невкоренените статут след възстановяване. Натиснете Начало.

6. Dr.Fone ще анализираме вашия телефон и да го рестартирате. И вие трябва да се предостави разрешение, когато Superuser подканите на телефона си.

7. Инструментът за възстановяване ще сканира вашия телефон, както и списък на резултатите. Можете да прегледате и изберете тези, съдържанието, което искате да се възстанови чрез проверка на кутиите пред тях. След това кликнете върху Възстановяване. Програмата ще ви попита къде да запишете възстановените снимки на вашия компютър. Чакай финала на процеса.

Как да направите резервно копие на вашия Android снимки

Можете да архивирате снимки и видеоклипове на устройството ви, за да ви Google Снимки библиотека, като включите Auto Backup в меню Настройки. Това може да включва снимки, които правите с камерата на телефона си, снимки сваляте върху вашето устройство, и снимки, записани от приложения.

Бележка: Тези снимки са частни, освен ако не решите да ги споделите.

Стъпки, за да включите Auto Backup на

  1. На вашия Android телефон, кран Настройки на Google ап.
  2. Кран Auto Backup
  3. Превключете превключвате На.

Автоматично архивиране

Сподели бутон