възстановяване-изтрити-файлове-по-андроид

Как да се възстановят изтрити данни от вашия Android телефон

Може би сте случайно изтрити контакти, SMS, снимки, видеоклипове или файлове на вашия Android телефон. Не се разстройвайте, можете да се опитате да възстановите данните възможно най-скоро. И не забравяйте, не спести или инсталирате нищо за устройството или да го изключите, докато не се опита възстановяване. Тъй като заличава данните е вероятно да бъде заменена от всяко ново съдържание.

Препарати за възстановяване на данни за Android

Как да се възстанови изтрити данни за Android

След това по-горе препарати, възстановите изтрити данни е много проста работа. Нужен ви е само на няколко кликвания.

Стъпка 1: Свържете вашето устройство

Свържете вашето устройство към компютъра и стартирайте инструмента за Android Data Recovery.

Стъпка 2: Идентифицирайте вашето устройство

Софтуерът ще се опита да свържете вашето устройство и компютъра. Едно приложение на име MOBILE автоматично се инсталира на вашия телефон, за да се гарантира процесите на свързване и възстановяване. И моля, не започвайте всеки друг софтуер Android управление през този процес.

Бележка: Ако USB отстраняване на грешки е неспособен, Програмата ще ви научи как да го включите.

свържете телефона с компютър

Стъпка 3: Пригответе се за сканиране на устройството

Сега софтуерът е готов за сканиране на вашето устройство Android. Ще видите прозорец като този. Изберете видовете данни, които искате да се възстанови: Контакти, SMS, Call Logs, WhatsApp съобщения & прикачени файлове, Снимки, Видео, Звуков, или някои други файлове. Проверете ги и кликнете До to continue.

Изберете вида на файла за възстановяване

Тогава вие ще бъдете помолени да изберете да сканирате изтрити файлове или всички файлове. Очевидно, само сканира изтрити файлове ще отнеме по-малко време.

сканиращ режим

За да се възстанови повече данни, софтуерът ще изкорени автоматично на вашето устройство и го връща на невкоренените статут след процеса на възстановяване.

Стъпка 4: Започнете сканиране

Програмата ще сканира вашия Android телефон за изтрити данни. След няколко минути, процесът трябва да бъде завършен. Всички възстановими данни ще бъдат изброени. Изберете данните, които трябва да бъдат възстановени и натиснете Възстановяване. Можете да изберете пътя на вашия компютър, за да спаси тези, възстановени данни като HTML или TXT файл.

Бележка: Софтуерът Android Data Recovery не може да постави всеки възстановимата съдържание обратно към телефона директно.

сканиране на вашия телефон

Как никога да не загубите данните отново

Data е безценен. Обаче, възстановяване на данни е скъпо. Вие трябва да формира добър навик да архивирате данните редовно.

Има толкова много начини да направите резервно копие на данните си на Android. Можете директно да копирате снимките, видеоклипове, звуков, и други документи на компютъра. Използване на Backup Service Google за синхронизиране на контактите, SMS, календар, и т.н.. към профила си в Google.

File Transfer за Android е много полезен софтуер, който може да направите резервно копие на данните си на Android на вашия компютър. Той има както Windows и Mac версия. Можете да изтеглите по-долу.

Стъпки за създаване на резервно копие Android в едно кликване
1. Стартирайте софтуера и свързване на телефона към вашия компютър. Натиснете Back Up Your Phone на началната страница на софтуер.


2. Софтуерът може да направите резервно копие на контактите, текстови съобщения, дневниците с повиквания, приложения, звуков, видеоклипове, снимки и календари. Отбележете тези, искате и натиснете Start Transfer. Архивираните файлове ще бъдат запазени по подразбиране в C:\Users Administrator Documents Wondershare MobileTrans Backup. Можете да промените пътя освен в Settings.

архивиране на mobiletrans

Сподели бутон