давам възможност на скрити разработчици опции си samsung galaxy s4

Как да включите USB Debugging на вашето Android устройство

Когато искате да мига, корен, резервно копие, ъпгрейд или възстановяване на изтрити данни от вашето устройство Android, ще трябва да се даде възможност на първата USB отстраняване на грешки. Това е с цел да се свърже и да общуват с вашето устройство Android. Режимът на USB отстраняване на грешки е забранена за всяка марка ново устройство по подразбиране, за да се избегнат неволни модификации на устройството. Но вие трябва да я активирате ръчно за вашия Android процес на развитие. За различните версии на Android OS, ще има различни конфигурации, за да включите режима на USB отстраняване на грешки. И това ръководство ще покажем как да го включите.

За Android 2.3 или по-рано

Настройки> Приложения> Развитие> USB Debugging

USB отстраняване на грешки-2.3.6

За Android 3.0 за 4.1

Настройки> Опции за разработчици> USB Debugging

USB отстраняване на грешки-4.1.2

За Android 4.2 или по-нова

1. Отворен Настройки > За > Изграждане брой на вашия Android телефон или таблет.

USB-отстраняване на грешки-4.2.2-1

Бележка:

  1. Ако имате Samsung Galaxy S4, Бележка 8.0, Етикет 3 или всяко друго устройство Galaxy с Android 4.2, отворен Настройки > Повече раздела > За и го докоснете.
  2. Ако имате Galaxy S5, Бележка 3 или всяко устройство с Android Galaxy 4.3 или по-късно, проверка Настройки > Общ > За.

2. Сега докоснете номера на Build за 7 пъти. Тогава ще видите съобщения "Вече сте разработчик!"Или" режим Developer е включен ".

давам възможност на скрити разработчици опции си samsung galaxy s4

3. Се върнете към главното Настройки меню, а сега вие ще бъдете в състояние да се види Опции за разработчици. Натиснете го и маркирайте квадратчето пред USB Debugging да позволи.

Сподели бутон

  • dobzselaci

    благодаря.
    много, many thanks 🙂