ЗИ-8

Как да понижи IOS 8 Beta за IOS 7.1.1

Apple пусна IOS 8 бета на разработчиците. Може би сте го инсталирали, но я смятат за прекалено бъгав, че не може да устои. След това Вие искате да се върнем към IOS 7.1.1. Всъщност, понижаване от ЗИ 8 да IOS 7 е доста лесно. Просто следвайте тези инструкции.

Вие ще загубите всичките си данни

Преди да започнете, което трябва да знаете, че вие ​​ще загубите всичките си данни от ЗИ 8 и не можете да възстановите вашето устройство от ЗИ 8 резервно копие на IOS 7. Това означава, че ако имате само един IOS 8 резервно копие, не можете да го използвате, за да възстановите вашето устройство след понижаването. Но ако имате по-стар iCloud или качи гръб от ЗИ 7, вие ще бъдете в състояние да се възстанови, за да го. Така че, моля уверете се, че имате подкрепени копие на важните данни с качи или iCloud.

Как да понижи категорията на IOS 8 бета на IOS 7.1.1

1. Изтеглете properiOS 7.1.1 IPSW фърмуера файл за вашето устройство тук.

2. Свържете вашето устройство към компютъра и да стартира най-новата версия на качи.

3 Задръжте натиснат клавиша Shift (на Windows) и кликнете върху бутона Възстановяване, докато потребителите на Mac задръжте натиснат Alt или Вариант ключ.

възстановяване-iphone

4. Разгледайте и изберете ЗИ 7.1.1 IPSW фърмуера файла, който сте изтеглили по-рано и щракнете върху бутона 'Open'.

5. Вашето устройство сега ще се възстанови до IOS 7.1.1. Процесът по възстановяване може да отнеме около 10-15 минути. След като приключи, вашето устройство ще бъде понижена от ЗИ 8 бета на IOS 7.

6. Ако имате IOS 7 резервно копие, сега можете да възстановите вашето устройство от него.

Бележка:

1. Apple е затворен прозореца за подписване за всеки фърмуер под IOS 7.1.1. Така че е невъзможно да се върнем към IOS 7.0.6 или под, само IOS 7.1.1.

2. Ако сте джейлбрейк и ъпгрейд до IOS 8 бета, вие ще загубите Jailbreak. Ако искате да джейлбрейк след понижаването, Вие може да искате да прочетете това: Как да джейлбрейк IOS 7.1.1 с Pangu на Windows или Mac.

Сподели бутон

  • Markw

    Бих препоръчал на материала за това как да се направи проста и ефективно понижение от ЗИ 8 направи IOS 7 download.net.pl/downgrade-Z-IOS-8-ли-ЗИ-712/n/4758/