Връх 7 Най-добрите безплатни DVD Ripper Software

Въпреки че Blu-Ray е вече все по-често днес. DVD все още е доминиращ на пазара. И софтуерен DVD Ripper ще бъде, трябва да имате приложение за любителите на DVD. Можете да копирате съдържанието на DVD към видео файл, чрез кодиране на DVD в MP4, AVI, MKV, ЯСТИЯ, WMV или други видео формати. The изтръгнат файл може да бъде записан на компютър или друго устройство, като мобилен телефон и таблет, за по-нататъшно редактиране, резервно копие, споделяне или възпроизвеждане.

Ако имате голяма колекция от DVD филми и музикални клипове, искате да извлечете глава или да направите пълно резервно копие на тях. Може да се наложи DVD Ripper. И ако вие сте винаги търси безплатно DVD Ripper, не знам кой е най-добрият. Тук ще ви дам един преглед на Top Free DVD Ripper.

Виж също: Best Free DVD Ripper софтуер за Mac

Тествах няколко безплатно DVD разрохкватели, това е наистина трудно да се каже кой е най-добрият. Може би A поддържа различни изходни видео формати, но не може да декриптира защитата. Може би B може да се откъснете последните защитени DVD-та. Обаче, това ще отнеме часове, за да се откъснете един DVD. Дори и да получите по-добър резултат, когато използването на C и D заедно.

Нека да разгледаме най-, които са в списъка с предприятието.

WinX DVD Ripper: Най-бързият Free DVD Ripper да конвертирате и Rip DVD към MP4, AVI, WMV, iPhone, Андроид

Winx dvd ИзкормвачаWinX DVD Ripper е самостоятелен безплатно DVD чудесен софтуер за Windows и Mac. Тя може да се откъснете DVD на различни видео формати, включително MP4, WMV, ЯСТИЯ, FLV, MPEG, или DVD за iPhone, безплатен, Apple TV, Андроид, PSP поддържа видео с висока скорост без никаква 3RD-страна кодек пакет.

Тя е безплатна и Shareware. Free версията ви позволява да премахнете всички общи защити DVD копиране, включително CSS криптирането, регионален код, Sony ARccOS, UOPs, APS, RCE, и т.н.. и се откъснете DVD до видео. Докато не се поддържа най-новите Disney DVD защитени. Ако искате да направите това, , което трябва да преминете към Platinum или да използвате друга програма за премахване на защита срещу копиране първа.

Ръчната спирачка: Open източник видео транскодер, поддържа почти всеки формат

ръчна спирачкаРъчна спирачка е нашият любим видео енкодер за неговата проста, лесен за използване, лесен за инсталиране, и мощни опции променяте, за да получите най-доброто качество превръщам в резултат. Това е един отворен код инструмент за конвертиране на видео и DVD за почти всеки формат, на разположение за Windows, Linux или Mac OS X.

Той е идеален, но само може да чете и прекодиране незащитена DVD. За това е незаконно. Така че ще трябва да се използва 3RD-страна, софтуер за премахване на proctection първа, за пример, AnyDVD е добър избор, след това прочетете и rip на DVD с HandBrake.

DVDFab HD Decrypter: Copy DVD и Blu-Ray за празен диск или твърд диск, два режима на разположение за копиране

DVDFab hd decrypter
Всъщност, DVDFab HD Decrypter е част от DVDFab DVD Copy и Blu-Ray Copy. Така че това е по-скоро като DVD Copy, а не DVD Ripper. Работи като свободен DVD Decrypter, тя може да премахне защитата и да копирате DVD / Blu-Ray съдържание скучно диск или твърд диск(безплатна версия не може да поддържа най-новата защита Разкодирай). Тя ви позволява да копирате или пълния диска или просто да копирате основния филм.

Безплатната версия може просто да направя 1:1 копиране, не поддържа компресирате DVD9 в DVD5. Или ще трябва да плати. Тя може да се зареди диска, папка и ISO образ, и на изхода на същото.

MakeMKV: С едно кликване souliton да конвертирате DVD и Blu-Ray да MKV

MakeMKVMakeMKV може бързо и лесно да се откъснете DVD-та и Blu-лъчи дискове до висококачествени MKV файлове само с едно кликване. Той може просто изход в MKV формат и поддържа всички търговски DVD и Blu-Ray дискове защити. DVD рипване винаги ще бъде безплатен, но Blu-Ray рипване е безплатно само за толкова дълго, колкото 30 дни.

MakeMKV конвертира видео клиповете от собственически (и обикновено криптирана) диск в набор от MKV файлове, запазване голямата част от информацията, но не го променя по никакъв начин. Така че това е много бързо, тя може да конвертира толкова бързо, колкото ви диск може да чете данни.

Бележка: Форматът на MKV да съхранявате множество видео / аудио записи с всички мета-информация и запазване на глави. Има много играчи, които могат да играят MKV файлове почти на всички платформи, може да се ангажира и да Най-добър 4 MKV Играчите на Mac OS X.

Format Factory: Rip DVD-та и CD-та mucis до множество формати, подходящи за преносимо устройство

фабрика форматКакто името му, тази безплатна е най-силна на своите многобройни файлови формати, поддържащи, включително видео към видео, аудио към аудио, DVD с видео, и също изображение на снимката. Тя е гъвкава и приспособима и ви позволява да се променят няколко изход настройки, като например добавяне на водни знаци, субтитри и много други опции.

Format Factory подкрепя дере защитени DVD, но до моя тест, тя може само част от тях. Може би той може да поддържа само някои стари CSS защитени DVD-та.

Format Factory е безплатен, но има толкова много досадни реклами на своя интерфейс.

Freemake: Мощен крайната Freeware за конвертиране на видео и DVD

Freemake-видео-конверторFreemake е мощен крайната софтуер, това е не само една видео конвертор, но също така и DVD Ripper, DVD записвачка, Blu-Ray записвачка, Online MP3 Converter, Slideshow машина и повече. Той поддържа 200+ входния формат и може да превръща видео към портативни устройства, като IPad, iPhone, безплатен, Андроид, PSP, Къпина, и т.н.. Горя видео към DVD и Blu-Ray дискове. Петна онлайн видеоклипове чрез директен URL поставили от 50+ сайтове.

Но той не поддържа криптирани DVD-та или. Той се разби при почти всички мои търговски DVD дискове като Thor и Iron Man 3.

Бележка: И този софтуер нужда. NET Framework 4.0 Клиентски профил. Ако не разполагат с него, Freemake съветника за настройка ще го инсталирате на вашия компютър.

DVD Shrink: FREE решение за свиване на оригинални DVD-та върху записваеми носители.

DVD ShrinkDVD Shrink е една от най-популярните безплатно DVD Rippers, които ефективно ще направите резервно копие на DVD дискове, който има елегантен интерфейс с уникалната способност да компресирате DVD данни към стандартния 4.7-концерт на DVD. Той е в състояние да се откъснете DVD на твърдия ви диск и видео файлове или като ISO изображение. След това можете да запишете на изходните файлове чрез интегриране с Nero или друга програма за запис на DVD.

Той не е бил актуализиран от своя издаден през 2006, и може да не е в състояние да декриптира някои DVD-та с нова защита срещу копиране.

Страница за изтегляне

Сега, когато съм виждал на върха 7 най-добрите безплатни DVD разрохкватели. Някои от тях не се поддържа криптирана DVD. Някои от тях имат страхотно качество на видео. За моя тест, някои може да премахне повечето от криптиране, а някои от тях не. Така, Може да използвате два или три от тях могат да се справят с вашия DVD перфектно.

Как да се възстановят изтрити съобщения от Samsung Galaxy S5 / S6

Q:”I accidentally deleted whole conversation of text messages instead of 2 специфични съобщения. Как да се възстановят изтрити моите послания? They were not backed up by cloud.” – помолен от ariat89

Everyone may encounter this problem. So the question is, how to retrieve the messages? The answer is, restoring from the backup file is always the best solution if you have a good backup habit. But if you do not have a backup? Не се притеснявайте, this article will provide you with a solution.

Виж също: Как да се възстановят загубени снимки или видеоклипове от Samsung Galaxy S6 / 5/4

Why we can retrieve the deleted messages?

When you delete a message on your phone, in fact, it does not actually deleted but just be invisible. The phone just delete it from the index file, so you can’t see it any more. But it does still exist on your phone. That is the reasion why we get some possibilities to find the message back.

Как да извлечете изтритите съобщения от Samsung Galaxy

Имаме нужда от програма, която може да сканира вашия телефон и се опита да получи данни за минали. Има много този тип софтуер, като Dr.Fone за андроид, Aiseesoft, и т.н.. Така че трябва само да изберете един от тях и следвайте инструкциите. Тук ние ще използваме Dr.Fone за андроид като пример.

1. Изтегляне Android данни възстановяване програма тук, или си Официален уебсайт.
2. Корен телефона. (Виж също: Как да изкорени вашата галактика S5)
3. Активиране на USB дебъгване на вашия телефон.
4. Инсталирайте програмата и я стартирайте, след това свържете вашия Samsung Galaxy S5 към компютъра. Програмата ще започне да свързвате устройството и компютъра. App име MobileGo ще се инсталира автоматично на вашия телефон, за да гарантира процесите на връзката и възстановяване. И моля, не започвайте всеки друг софтуер Android управление през този процес.
свържете галактика към компютър
5. Изберете типа на данните, които искате да сканирате за: Контакти, SMS, Call Logs, WhatsApp съобщения & прикачени файлове, Снимки, Видео, Звуков, или някои други файлове. Проверете ги и щракнете върху напред за да продължите.
Изберете тип на данните
6. Изберете съхранение режим на сканиране: Сканирате за изтрити файлове или сканиране на всички файлове. Удар най-близък.
изберете режим на сканиране
7. Щракнете върху бутона "Старт" да започне сканирането.
8. Изчакайте няколко минути, докато процесът завърши. Програмата ще даде всички сканирани данни в списъци. Изберете данните, които трябва да бъдат възстановени и щракнете върху възстанови. Можете да изберете пътя на вашия компютър, за да спаси тези, възстановени данни като HTML или TXT файл.
Бележка: Изтритите от тях ще в оранжеви и вече съществуващи такива в черно. Можете да ги разделят с помощта на бутона по-горе: Показва само изтрити елементи.
възстановяване на изтрити данни

Как да се възстановят загубени снимки или видеоклипове от Samsung Galaxy S6 / 5/4

Както знаем, Samsung Galaxy S серия имат хубава камера и екран с висока резолюция. Можете да приемате много високи качествени клипове & снимки около себе си, споделите с приятелите си и семейството, което е наистина страхотно.

Обаче, все още съществуват рискове от загуба на снимките и видеоклиповете по всяко време, поради случайно изтриване или грешка в базата данни. Вие трябва да формира добър навик на редовни резервни копия. Тогава няма да паника, когато губят нещо важно. Дори и да не разполагате с резервно, все още имате шанс да се възстанови на снимки или видеоклипове, като използвате Android Data Recovery.

Dr.Fone за андроид е безопасно & лесна за използване програма за възстановяване на данни Android и може да ви помогне да изтеглите всички данни като снимки, видеоклипове, контакти, текстови съобщения, документи, музика & архивни файлове и т.н.. на вашия галактика S6/5/4.

Препарати

1. Изтегляне Android възстановяване на данни и да го инсталирате. (Windows версия и Mac версия)

2. Корен вашия Android телефон. (Виж също: Как да корен на Android устройства.)

P.S. Не надграждане до Android 6.0, защото е трудно да се корен.

Стъпки за възстановяване на данни от галактиката S6/5/4

Стъпка 1, Свържете вашия галактика S6/5/4 към компютър
Стартиране Dr.Fone за Android, вие ще получите основната прозореца по-долу. Моля свържете вашия Galaxy към компютъра чрез USB кабел.

connect Galaxy S4 to computer

Стъпка 2, Разрешаване на USB отстраняване на грешки (Незадължителен)
Ако сте активирали USB отстраняване на грешки на вашия Galaxy S преди, можете да пропуснете тази стъпка, друго, което ще видите прозорец, както по-долу. Моля, следвайте подробно израз в прозореца, за да го зададете сега: Въведете “Настройки” > Натиснете “За Телефон” > Кран “Изграждане брой” за 7 пъти, докато получаване на бележка “Вие сте в режим на разработчик” или “Режим Developer е била разрешена” > Назад към “Настройки” > Натиснете “Опции за разработчици” > Проверка “USB отстраняване на грешки”.

За подробности, можете да прочетете този пост: Как да Активиране на USB Debugging на своите Android устройства.

enable usb debugging

Стъпка 3, Започнете сканиране на данните на вашето устройство
След като даде възможност на USB отстраняване на грешки, програмата ще открие вашето устройство автоматично. След това кликнете върху “Начало” да се анализират данните за вашето устройство. Моля, имайте предвид, че е по-добре да съхранявате батерията повече от 20% преди сканиране.

scanning-lost-data

Бележка: Ако вашето устройство не се корени преди, програмата ще започне сканиране директно след анализа. Или ще трябва да се позволи на разрешението за програмата Супер потребител на екрана на телефона си. Просто кликнете “Позволете” Когато съобщението се появи върху екрана на вашето устройство. След това обратно към вашия компютър, и кликнете “Начало” на екрана на програмата за сканиране на устройството си.

allow superuser authorization

Бележка: Не изключвайте устройството по време на сканирането, или сканирането ще се провали. Ако програмата не се стартира сканиране за дълго време, Моля, опитайте отново. И някои устройства присъстват “Позволете” бутон за няколко пъти. Просто щракнете върху него, докато той не се появи отново или програмата започне сканиране.

do not disconnect device

Стъпка 4, Preview и възстановяване
Сканирането ще отнеме известно време. След това можете да прегледате всички възстановими данни, които са в резултат на сканиране подредени по категория. Отбележете тези, които искате и щракнете “Възстановяване” да ги запишете на вашия компютър.

preview and recover

Бележка: Изтрити контакти, текстови съобщения, и други иначе са показани в резултат, и заличава SMS и контакти са показани в червено. Можете да ги разделят по цвета.

Как да се възстановят изтрити бележки от iPhone

Взех бележки в моя клас, използвайки приложението на моя iPhone, но седмица по-късно, когато се върнах в бележките е заличен и изчезна. Знам, че беше на телефона ми, защото аз погледнах над него след часовете. Има ли някакъв начин да го възстанови? Проверих в моята icloud, но нищо не е там.

Може би сте се срещна с подобен въпрос преди. Когато искате да намерите някои важни бележки, които сте направили на телефона си, но те са просто отиде. Искате да ги върна, но не знам как. Добре, в тази статия ще ви каже какво да направя, когато откриете бележките си загубил.

3 Методи за възстановяване на изгубени или изтрити бележки от iPhone

Ние ще въведе три метода за различни ситуации. Моля, изберете най-подходящия за себе си. Ако сте подкрепени си телефон преди, Можете да опитате бившия два метода. Или може би трябва да опитате на 3-та страна софтуер, което не е безплатно. Но моля, обърнете внимание, че ако не сте сигурни някога подкрепени вашия телефон, Вие по-добре ще се опита третият метод първо. Тъй като възстановяването от iTunes или iCloud Архивирането може да презапишат данните на телефона си.

1. Възстановяване от iCloud Архивирането
2. Възстанови от iTunes гръб
3. Сканиране на iPhone и се опитайте да извлечете загубени бележки

Метод 1: Възстановяване от iCloud Архивирането

1. За да изтриете вашия iPhone, натиснете настройки > Общ > Reset > Erase All Content и Настройки. Може да се наложи да въведете парола и Apple ID парола, преди да изтриете цялото съдържание и всички настройки. Защо да го правя това? Защото единственият начин да се възстанови от iCloud Архивирането е чрез помощникът за настройване на. Да стигнем до помощника на настройка на устройство вече настройвате, ще трябва да изтриете цялото съдържание на вашия iPhone и да я зададете отново.
2. Включете устройството. Трябва да видите Здравейте екран.
3. Следвайте стъпките в iOS помощникът за настройване. Присъединете се към Wi-Fi мрежа и следвайте стъпки, докато видите екрана на задаване на устройство.
4. Натиснете възстанови от iCloud Архивирането. След това влезте в iCloud.
5. Изберете резервно копие. Погледнете датата и размера на всеки и да изберат най-подходящите. След като изберете резервно копие, прехвърлянето започва.
6. Ако сте закупили iTunes или App Store съдържание чрез множество Apple идентификатори, ще бъдете помолени да влезете в всеки. Ако не си спомняте парола, Можете да натиснете Skip тази стъпка и въведете го по-късно.
7. Останете свързани. Ако прекъснете връзката Wi-Fi преди процесът завърши, Процесът на възстановяване паузи, докато не подновите връзката. Даде време на процеса да завърши. Възстановяване от архив може да отнеме известно време, в зависимост от размера на архива и скоростта на мрежата.

Настройте телефона си

Метод 2: Възстанови от iTunes гръб

1. Свържете вашето устройство към компютъра, които съхраняват архива на.
2. Отворен iTunes. Ако iTunes ви казва има iOS актуализация, получите най-новата версия.
3. Отиди на File > Devices > Възстановяване от Архив. If you’re using Windows and don’t see a File menu, press the Alt key.
4. Look at the date and size of each backup and pick the most relevant.
5. Click restore and wait for the process to finish. Your device will restart and then sync with your computer. Stay connected until the sync finishes.

Метод 3: Сканиране на iPhone и се опитайте да извлечете загубени бележки

If you haven’t backed up your iPhone or not sure ever did that, then you can try this method. We will use some 3rd-party programs to directly scan your iPhone and try to find the lost notes. When you delete a file on your phone, you just delete the index file, the file still exists, until be overwrited by new data. This gives us the opportunity to restore it.

To retrieve the deleted notes on your iPhone, you need to install an iPhone data recovery program first. Сега има много този вид на софтуера на пазара, Тук ние използваме Dr.Fone за пример.
1. Изтегляне на програмата тук. Или отидете на официален уебсайт.
2. Да го инсталирате.
3. Вие трябва да инсталирате най-новата версия на iTunes. Тъй като програмата ще наричаме частично функция на iTunes. Но не е нужно да ги изпълните в същото време, и това е най-добре да забраните автоматични синхронизиране в iTunes. (Стартиране качи > Редактирам > Preferences > Devices, проверка “Предотвратяване на iPods, iPhones, и iPads автоматичното синхронизиране”.)
3. Свържете вашия iPhone към компютъра и стартирайте Dr.Fone. По подразбиране, Тя автоматично ще открие устройството iOS и показва прозореца за “Възстановяване от IOS Device”.
възстановяване на iphone бележки-01
4. Щракнете върху “Започнете Scan” бутон, за да стартирате сканирането вашия iPhone за изтрити или изгубени бележки. Процесът на сканиране може да продължи няколко минути. Ако видите, че данните, които търсите е там, след това можете да щракнете върху “Пауза” бутон, за да спрете процеса на.
възстановяване на iphone бележки-01
5. След като сканирането приключи, Можете да видите сканиране резултат. Така липсва и съществуващите данни се показват в категории. Можете да плъзнете опцията “Only display the deleted items” да н. Като щракнете върху типа на файла в ляво, Можете да визуализирате изтрити бележки. Има поле за търсене в горния десен, където можете да търсите конкретен файл, чрез въвеждане на ключова дума.
възстановяване на iphone бележки-01
6. Когато намерите данните, които имате нужда, просто поставете отметка в квадратчето и натиснете “Възстановяване компютър” бутон. За текстови съобщения, iMessage, контакти, и бележки, Можете да изберете да “Възстановяване компютър” или “Възстановяване устройство”.

Това е всичко от три метода за извличане на загубени бележки. Надяваме се това ще ви помогне. Моля, обърнете внимание, че ако можете да намерите важна информация се губи, не се паникьосвайте, но да се намерят решения.

Как да прехвърля съдържанието от стария iPhone за новия iPhone

Получихте ли новите iPhone? Искате ли да преместите цялото съдържание от стария iPhone към новата? Когато искате да направите това, първата мисъл със сигурност използва iTunes или iCloud, кой е официалния метод. И тази статия ще ви покажа по-лесен начин да прехвърлите данните от вашия стар iPhone към новия си iPhone.

1. Прехвърляне на данни към нов iPhone използвате iCloud
2. Прехвърляне на данни към нов iPhone използване iTunes
3. Опитайте някои други начини за прехвърляне на данни към нов iPhone

Използвайте iCloud

Архивирайте текущата iPhone използва iCloud

1. Свържете вашия стар iPhone към интернет с Wi-Fi. След което натиснете настройки > iCloud > Backup.
2. Уверете се, че iCloud Архивирането е на.
3. Натиснете обратно до сега. Останете свързани с Wi-Fi по време на процеса.
4. Докато завърши, Можете да видите архива с дата и размер в настройките > iCloud > Storage > Manage Storage. Научете какво iCloud архивира.

icloud_backup

Прехвърлите вашия iCloud Архивирането на новия си iPhone

1. Включване на новия си iPhone. Ще видите екран "Здравей".
Бележка: Ако сте приключили с настройките на вашия нов iPhone вече, Моля натиснете настройки > Общ > Reset > Erase All Content и Настройки. Ви iPhone ще се рестартира и ще видите на екрана за "Здравей".
2. Плъзнете, за да следвате стъпките, докато видите екрана Wi-Fi. Направи си нов iPhone да се присъединят към Wi-Fi мрежа.
3. Продължете да следвате стъпките, докато видите приложения & Данни на екрана, след това натиснете възстановяване от iCloud Архивирането > До. Вие ще бъдете помолени да въведете вашите Apple ID и парола.
4. Изберете backup, просто прави. Останете свързани с Wi-Fi и изчакайте процеса на възстановяване да завърши. It will take you some time, зависи от размера на архивния файл и скоростта на мрежата.

Настройте телефона си

Използване на iTunes

Направете резервно копие на стария си iPhone, с помощта на iTunes

1. Свържете вашия текущата iPhone към вашия компютър.
2. Отворен iTunes и се уверете, че имате най-новата версия.
3. Изберете вашето устройство и щракнете върху файл >Devices > Прехвърляне покупки, за да запишете съдържанието на сте изтеглили от качи се съхранява или App Store. Изчакайте, докато процесът завърши.
4. Щракнете върху назад до сега и изчакайте за известно време, докато процесът завърши. Можете да видите архива в iTunes предпочитания > Devices.

гръб-iphone-ipad-ipod

Прехвърляне на iTunes гръб към новия си iPhone

1. Включване на новия си iPhone и да се свържете с компютър, който съхранява вашите iTunes гръб на.
2. Следвайте стъпките, докато видите екрана Wi-Fi. След това натиснете съединявам към iTunes.
3. Следвайте стъпките, за да, докато видите приложения & Данни на екрана, след това натиснете възстанови от iTunes гръб > До.
4. Въведете вашите Apple ID и парола.
5. Изберете backup направихте и изчакайте процесът завърши. Ако архива е шифровано, Вие ще бъдете помолени да въведете паролата.
6. Синхронизиране на съдържание, което не е в архива на вашия iPhone с помощта на iTunes.

Настройте телефона си

Други начини за прехвърляне на данни към нов iPhone

С изключение на iTunes и iCloud, можем да използваме някои други инструменти за прехвърляне на данни.

1. MobileTrans

MobileTrans е инструмент, лесен към употреба данни прехвърляне. Тя може да прехвърлите всичко от едно устройство към друго устройство с едно щракване. И поддържа андроид, IOS, Windows Mobile и дори BlackBerry. Така че ако просто се нов смартфон, и този инструмент може да ви помогне да прехвърлите контакти, текстови съобщения, дневниците с повиквания, календар, снимки, видеоклипове, музика и приложения от стария си телефон на новия.

mobiletran-преглед

2. AnyTrans

AnyTrans е IOS съдържание мениджър програма, която може да прехвърляте съдържание между вашия IOS устройства. Тя поддържа всички типове данни: контакти, снимки, музика, съобщения, бележки, календар, дори персонализирани настройки като тапет, iCloud профил, звуци, приложения, дори ап данни и играта спестява, и т.н..

anytrans-преглед

Как да изкорени Google Nexus 5 в One Click

Връзка 5 (Риба-чук) е един Android смартфон, произведен от LG. Той е един от Nexus линията на водещи устройства на Google и е служил като устройството старта за Android 4.4 KitKat. Така, то винаги в крак с най-новата версия на Android.

Вкореняване Nexus 5 е един от най-горещите теми през интернет (Така че няма да мига обичай ROM, за да го). Сред многото начини вкореняване, Кинго Android Root ще бъде добър избор.

Препарати

1. Безплатно сваляне с едно кликване Android Root инструмент.
2. Уверете се, че телефонът ви е включен и най-малко 30% нивото на батерията.
3. USB кабел.
4. Активиране на USB Debugging на вашето устройство.
5. Не надграждане до Android 6.

Стъпки за изкореняване на вашия Nexus 5

Стъпка 1: Стартиране Android Root инструмент.

Вие ще видите прозорец, както по-долу.

корен-nexus5-1

Стъпка 2: Connect Nexus 5 до компютър чрез USB кабел.

Това ще отнеме малко повече време. Софтуерът ще се инсталира драйвер автоматично мобилната.

Стъпка 3: Активиране на USB режим за отстраняване на грешки на вашия телефон.

Ако сте направили това и преди, пропуснете тази стъпка и да продължат напред. Ако не, моля, прочетете този урок: Как да се даде възможност на USB режим за отстраняване на грешки на вашия Android.

Стъпка 4: Прочетете внимателно нотификации.

Моля, прочетете я внимателно и се уверете, че знаете какво правите.

корен-nexus5-2

Стъпка 5: Кликнете Root да започне вкореняване.

Това ще отнеме няколко минути, за да се изкорени вашия Nexus 5. След като сте започнали, тя ще се появи и попита дали искате да продължите. Пристрастията ще анулира гаранцията и евентуално тухла телефона си(Има ли някакви рискове за изкореняване на телефона си?). Натиснете Добре ако сте сигурни какво ще се случи.

корен-nexus5-3

Стъпка 6: Root Успя! Натиснете Finish и да чакат за рестартиране.

Вашето устройство е вече успешно вкоренени. Натиснете Завършеност да го рестартирате, за да направи стабилна. След рестартиране, ще видите икона SuperSU на вашето устройство, което е белег на една успешна корен.

корен-nexus5-4

How to Retrieve Deleted Text Messages from an iPhone

Текстови съобщения, всъщност не се изтриват

Магазини Apple IOS всеки текстово съобщение ви, правени някога на вашия iPhone дори сте изтрили. Когато с помощта на търсене светлината на прожекторите, за да намери нещо, а може би и вие ще откриете, че някои текстови разговори, които сте направили преди месец, , които са били заличени от себе си, все още се появяват!

Поддръжка на клиенти Apple потвърди, че и ми каза, че единственият начин да премахнете за постоянно всички текстови съобщения и имейли , е да се направи фабрична настройка, или възстановяване на фабрични настройки на качи. Този метод ще изтрие всички данни от вашия телефон. Вашите контакти, приложения, и настройки също ще бъдат изтрити.

Така, ако сте изтрили вашите текстови съобщения по погрешка. Ги губи поради Jailbreak, or upgrading to the latest iOS. Вие все още имате шанс да ги изтеглите. Тук ще ви покажем 5 методи за извличане на текстови съобщения, които изтриват от iPhone.


5 методи за извличане изтрити текстови съобщения от iPhone

Here we introduce 5 начина за възстановяване на изгубени текстови съобщения от iPhone. Моля, изберете този, който е подходящ за текущата ситуация. Ние може да се наложи качи и iCloud резервно копие по време на процеса на възстановяване.

 1. Retrieve deleted text messages directly from the iPhone
 2. Extract text messages from iCloud backup using iPhone Backup Extractor
 3. Extract SMS from iTunes backup with iPhone Data Recovery software
 4. Retrieve deleted text messages directly from iCloud (Безплатно)
 5. Restore lost messages from iTunes backup (Безплатно)

Метод 1: Retrieve deleted text messages directly from the iPhone

This method is applicable to the case of people lost their text messages while have no backup. It is suitable for all iPhone generation, including iPhone 6 и 6 Plus.

We will need a 3rd-party iPhone за възстановяване на данни tool to help us, which can directly scan the phone and find the deleted content, then put them back to your iPhone or save on the computer.

Първи, download iPhone Data Recovery software and install it. There has both Windows and Mac version. След това следвайте стъпките.

Стъпка 1: Connect your iPhone to the computer and run the iPhone data recovery tool.
Connect your iPhone to the computer and do not pull it down during the recover process. Then open the program, you will see the main interface as below.

възстановяване на съобщения от iPhone

Стъпка 2: Start the scan process in order to find the lost messages
After you click the “Започнете Scan” бутон, the program will begin to scan your phone and try to find all the data on your device, including those deleted.

Стъпка 3: Преглед и възстановяване на изтрити текстови съобщения от iPhone
След сканиране, всички намерени данни са показани в категории, you can preview the messages. The deleted ones are in orange. Tick those you need and click “Възстановяване” бутон. The program will ask you if you want to save them on your device or to the computer.

възстановяване на съобщения от iPhone


Метод 2: Extract text messages from iCloud backup using iPhone Backup Extractor

This method is suitable for those who backed up their iPhone with iCloud. You can extract the iCloud backup file and get the messages. Even you don’t have your iPhone around, you can still export the text messages out to the computer.

Разбира се, you should download the iPhone Backup Extractor софтуер първи.

Стъпка 1: Choose the recovery mode and connect to your iCloud account
Run the program and choose the recovery mode of “Recover from iCloud Backup Files”, then login to your iCloud account. The program would not keep the records of your account, password or content at any time during your sessions.

Стъпка 2: Download your iCloud backup and analysis
After you logged into iCloud, the program will show you all iCloud backups. Choose the latest one and click “Изтегляне”, then tick the type of files you would like to download, click “До” to continue. When you click “Започнете Scan” бутон, the program will download the backup file and analysis it.

извличане на снимки от iCloud

Стъпка 3: Преглед и възстановяване на текстови съобщения, които искате от архивното iCloud
Waiting for the scan is complete. You can preview all messages in your iCloud backup. Вижте ги и отбележете тези, имате нужда. След това кликнете върху “Възстановяване” button to save them on your computer. The software will prompt whether you want to restore those messages to your iPhone if it is connected with your computer during the recovery process.

възстановяване на съобщения от iPhone


Метод 3: Extract SMS from iTunes backup with iPhone Data Recovery software

This method is very similar to Method 2; the difference between them is that this method is use iTunes backup. We know, the iTunes will create a backup every time you synched your iPhone with your computer. So this gives us a possibility to recover the data.

You should download the software first just like before.

Стъпка 1: Choose the iTunes recovery mode
Run the software and choose the recovery mode “Recover from iTunes Backup File”. It will detect and list all iTunes backups on your computer. Choose the most recent one and hit “Започнете Scan”.

възстановяване на съобщения от iPhone

Стъпка 2: Preview and recover previous data
After a while, all data in the iTunes backup file would be extracted and displayed in categories. It contains deleted and existing messages on your device. To separate them, please turn on “Only display the deleted items”. Pick those text you want and click the “Възстановяване” бутон. The messages can be directly recovered to your iPhone if you keep your iPhone connected with your computer during the recovery process.

възстановяване на съобщения от iPhone


Метод 4: Retrieve deleted text messages directly from iCloud (Безплатно)

Ако сте архивирали вашия iPhone да iCloud, можете да restore your iPhone text messages from the backup (iCloud архивиране може да бъде най-добрият архивът, който да има за да може да направите резервно копие на вашето устройство автоматично през Wi-Fi всеки ден, докато е включен, заключен, и е свързан към източник на захранване. Получавам детайли за това, което iCloud архивира).

This method applies to all iPhone generation running iOS 5 или по-късно. But you should know that, this will erase the current content and settings on your iPhone first and then copy the old data. It means if you have some new messages after you accidentally lost SMS, then you may lost the new texts.

Възстановяване на iphone от iCloud Архивирането

1. On your iPhone, go to Settings > Общ > Software Update. If a newer version of iOS is available, follow the onscreen instructions to download and install it.

2. Make sure you have a recent backup to restore from.
On your iOS 8 устройство: Отидете в Настройки > iCloud > Storage > Manage Storage, then tap a device listed under Backups to see the date and size of its latest backup.
On your iOS 7 устройство: Отидете в Настройки > iCloud > Storage & Backup > Manage Storage, then tap a device listed under Backups to see the date and size of its latest backup.

3.Отидете в Настройки > Общ > Reset, then tap “Erase all content and settings”.

4. In the Setup Assistant, proceed to “Set up your device”, tap Restore from a Backup, then sign in to iCloud.

5. Proceed to “Choose backup”, then choose from a list of available backups in iCloud. Then the data in the backup file would be restored on your phone.


Метод 5: Restore lost messages from iTunes backup (Безплатно)

This method is applicable to all iOS device. If you didn’t disable the automatic sync option in iTunes, it will back up your phone every time you synched your iPhone with iTunes. You can easily retrieve the messages with those backups.

Възстановяване на iphone от iTunes гръб

1. Свържете вашия iPhone към компютъра, че има резервен файл.
2. Run the iTunes. Уверете се, че тя е най-новата версия на качи.
3. След като качи признава си iPhone, щракнете върху Възстановяване на бутон за архивиране, or choose File > Devices > Възстановяване от резервно копие. Ако използвате качи 10.7 или по-рано, right click the device from the list and choose Restore from Backup.

But its disadvantage is the same as Method 4, You should always keep your iTunes backup up to date. Or you may lose your current data and settings since the iPhone would be fully erased and go back to the previous status.

And there is no ways to preview the contents in the backup, Също така не може само да възстановят част от тях. Така че аз предлагам да се използва iPhone Възстановяване на данни.

Сроден: Как да се възстановят загубени снимки от iPhone.

Как да се възстановят изтрити снимки от iPhone

Q: Аз наскоро се сдоби с iPhone 4 и щастливо скъсат далеч. Обаче, Изтрия натоварване на снимки по грешка, че не искате да изтриете. Аз не съм се правят резервни копия чрез качи и нито Photostream или нещо подобно. Така че, това, което мога да направя, за да получите моите снимки назад.

JohnJackRice

Q: I just synced over 2,000 photos from my camera roll on my iPhone 5S (работи на IOS 8) to iPhoto on MacBook Pro Snow Leopard. When the prompt asked to delete photos on phone, I clicked yes. The application wasn’t working after a while so I force quit. When I launch iPhoto again, the photos were not there and half the photos on my camera roll were gone. When I try to sync iPhoto with my iPhone, it says 0 снимки. How do I recover them?

h1kk1chan


Photos are not actually deleted

After you deleted photos on your iPhone, they are not gone, just you can’t see them. They are still be somewhere on the phone. And Apple doesn’t want people to access the data of deleted pictures. So we need a third party iPhone Възстановяване на данни инструмент.

Сроден:
Как да извлечете текстови съобщения от iPhone
Как да се възстановят загубени контакти от iPhone

Моля за вашето внимание!
Before we start to recover the data, you should notice these:

 1. Определете вашата iPhone в режим на полет и не го използвайте, докато не намерите тези снимки;
 2. Не синхронизирате iPhone с качи, iCloud или други инструменти на трети страни, избягване "Изтрити снимки" бъде заменена от нови данни.

6 методи, за да се възстановят изтрити снимки от iPhone

Here we introduce 6 ways to recover the lost or deleted photos from iPhone. Моля, прочетете ги и изберете този, който може да бъде подходящ за текущата ситуация. По време на процеса на възстановяване, може да се наложи качи или iCloud резервно.

 1. Extract photos from iCloud backup using iPhone Backup Extractor software
 2. Extract photos from iTune backup with iPhone Photo Recovery tool
 3. Recover deleted photos directly on the iPhone
 4. Retrieve deleted photos directly from iCloud (Безплатно)
 5. Restore lost photos from iTunes backup (Безплатно)
 6. Възстановяване на изтрити снимки на iPhone работи IOS 8 (Безплатно)

Метод 1: Extract photos from iCloud backup using iPhone Backup Extractor software

This method is applicable to the case of people lost their photos but have an iCloud backup. Especially for those who lost their iPhone but want to get the photos back. It is suitable for all iPhone generation that running iOS 5 или по-късно, including the latest iPhone 6 и 6 Plus.

Please download and install the iPhone backup extractor software before following the steps.

Стъпка 1: Choose the recovery mode and Sign in your iCloud

After installed the iPhone Photo Recovery, угоди на изпълнението на програмата и изберете режим на възстановяване на “Recover from iCloud Backup Files”, След това въведете вашия Apple ID и парола за вход. The program would not keep the records of your account, password or content at any time during your sessions.

извличане на снимки от iCloud

Стъпка 2: Download and analysis your iCloud backup

When you logged into iCloud, the program will list all iCloud backup files in your account. Choose the most recent one and click Изтегляне, and then choose the type of files you would like to download, click До to continue. След това, можете да сканирате съдържанието iCloud. Кликнете върху Започнете Scan button to begin. It will take you some time, Моля, изчакайте, докато завърши процеса на сканиране.

извличане на снимки от iCloud

Стъпка 3: Preview and recover the photos you want from the iCloud backup

The scanning will last a few minutes. Once stops, можете да прегледате всички данни във вашия iCloud резервно копие на файла, like contacts, съобщения, снимки, notes and more. Вижте ги и отбележете тези, имате нужда. След това кликнете върху Възстановяване button to save them on your computer. Програмата ще ви подкани дали искате да поставите на възстановените контакти, бележки и съобщения към вашия iPhone, ако той е свързан с вашия компютър по време на процеса на възстановяване.

извличане на снимки от iCloud


Метод 2: Extract photos from iTunes backup with iPhone Photo Recovery tool

This method is suitable for those who backed up their iPhone with iTunes. If you have lost your photos, don’t have your iPhone around. Or your phone was stolen. You want the photos back. So please look at here, we will introduce how to extract the iTunes backup file and found the photos you want. First download the iPhone Photo Recovery tool. It has Windows version and Mac version, please make sure download the right one.

Стъпка 1: Choose your iTunes backup and extract it

Run the program and switch to the mode of “Възстановяване от качи Backup файла”. Then all your iTunes backup on your computer will be found and listed. Select the one you want and click “Започнете Scan” to extract it.

извличане на снимки от iTunes гръб

Стъпка 2: Preview and recover previous data

After a while, all data in the backup file will be extracted and displayed in categories. It contains deleted and existing items on your device. To separate them, please turn on “Only display the deleted items”. You can preview them and tick those photos you want. След това кликнете върху “Възстановяване” бутон. The contacts, notes and messages can be directly recovered to your iPhone if you keep your iPhone connected with your computer during the recovery process.

извличане на снимки от iTunes гръб


Метод 3: Direct scan and recover deleted photos on the iPhone

This method only applies to iPhone 4 и iPhone 3GS. If you don’t have iCloud backup or iTunes backup of your iPhone, or your backups are out of date, then the last method is to using iPhone Data Recovery software to scan the iPhone directly and try to find them. Please download and install the software first.

Стъпка 1: Свържете вашия iPhone към компютъра и стартирайте програмата

Connect your iPhone 4/3GS to the computer, и стартирайте програмата. You’ll see the main window as below. Switch to the “Advanced Mode” through the button at the lower-right corner.

iphone снимка възстановяване

You will be asked to follow the 3-step introduction to enter device scanning mode. The program will ask you to download a plugin before entering the iPhone device scanning mode.

iphone снимка възстановяване

Стъпка 2: Започнете процеса на сканиране за търсене на загубени снимки

After you click the “Начало” бутон, and follow the steps to enter the device scanning mode. The program will analysis your iPhone for the lost data.

iphone снимка възстановяване

Стъпка 3: Преглед и възстановяване на изтрити снимки от iPhone

След сканиране, всички намерени данни са показани в категории, можете да прегледате снимките от Camera Roll или изберете Photo Stream. Tick those you want to get back and click “Възстановяване” да ги запишете на вашия компютър.

iphone снимка възстановяване

Бележка: Снимки намерени тук съдържа изтрити, а също и съществуващите все още на iPhone. Ако искате само да видите на изтрити снимки, плъзга бутона на върха им разделяне: “Only display the deleted items.”


Метод 4: Retrieve deleted photos directly from iCloud (Безплатно)

This method applies to all iPhone generation running iOS 5 или по-късно. If you lost photos just after backed up with iCloud. You can restore from iCloud backup directly.

Например, you just deleted some photos by accident, but you have backed up the iPhone with iCloud yesterday and didn’t take any photo after that. Then you can restore those photos from the backup directly. Or You got your iPhone stolen, but want to get your photos back. If you have other iOS device like iPad, you can login your iCloud account on it, and restore the photos from the iCloud backup. The photos would be downloaded to your iPad. Here are the steps.

1. На вашето устройство IOS, go to Settings > Общ > Software Update. If a newer version of iOS is available, follow the onscreen instructions to download and install it.

2. Make sure you have a recent backup to restore from.
On your iOS 8 устройство: Отидете в Настройки > iCloud > Storage > Manage Storage, then tap a device listed under Backups to see the date and size of its latest backup.
On your iOS 7 устройство: Отидете в Настройки > iCloud > Storage & Backup > Manage Storage, then tap a device listed under Backups to see the date and size of its latest backup.

3.Отидете в Настройки > Общ > Reset, then tap “Erase all content and settings”.

Изтрива цялото съдържание и настройки

4. In the Setup Assistant, proceed to “Set up your device”, tap Restore from a Backup, then sign in to iCloud.
5. Proceed to “Choose backup”, then choose from a list of available backups in iCloud. Then the data in the backup file would be restored on your phone.

Възстановяване на iphone от iCloud Архивирането

Бележка: Before the restore from iCloud backup, you’ll have to erase all the content and settings from your iPhone. You may lose your new data and settings.


Метод 5: Restore lost photos from iTunes backup (Безплатно)

This method is applicable to all iOS device. If you didn’t disable the automatic sync option in iTunes, it will create a backup every time you synched your iPhone with your computer. You can easily retrieve the photos with those backups.

1. Свържете вашия iPhone към компютъра, че има резервен файл.
2. Run the iTunes. Уверете се, че тя е най-новата версия на качи.
3. След като качи признава си iPhone, щракнете върху Възстановяване на бутон за архивиране, or choose File > Devices > Възстановяване от резервно копие. Ако използвате качи 10.7 или по-рано, right click the device from the list and choose Restore from Backup.

Възстановяване на iphone от iTunes гръб

Бележка:
1. You should always keep your iTunes backup up to date. Or you may lose your new data and settings since the iPhone would be fully erased and go back to the previous status.
2. Не е начина да визуализирате съдържанието на резервната, and you can’t choose to recover part of them. This is the point that I think iPhone Backup Extractor does better than iTunes.


Метод 6: Възстановяване на изтрити снимки на iPhone работи IOS 8 (Безплатно)

Последните ЗИ 8 has a new function on Photo app. You may found there are two new folders named “Recently Added” и “Recently Deleted” under Albums. Както подсказва името, the photos you just got is in the “Recently Added” folder while the other folder “Recently Deleted” temporarily keeps the photos you have recently deleted. Така, ако току-що сте изтрили снимки или изображения от злополука, можете лесно да ги възстановите. Tap into the “Recently Deleted” folder and choose the one you need. След това докоснете “Възстановяване”. The photos would be moved to its original place.

възстановяване на изтрити снимки в iOS 8

Как да се възстановят изтрити снимки на вашия Android устройство

Ако сте изтрили снимките си по погрешка или изтри вашето устройство за флаш нов ROM. След това ще трябва да прочетете това ръководство, стъпка по стъпка, за да се научат как да се възстановят загубени снимки на вашия Android. Ние ще ви покаже колко лесно е. Вие само трябва да се движи бързо.

Защо можете да получите снимки назад

При изтриване на снимките, видеоклипове, музика или друго съдържание, те всъщност не са изтрити. Те просто стават невидими. Те все още са на вашия съхранение на Android. Така че, когато сте намерили заличава някои важни снимки по погрешка, моля действа бързо, колкото може по-скоро. Колкото по-бързо действа, толкова по-вероятно е да се възстановят изтритите снимки.

Бележка: Изключете Wi-Fi и връзка за данни ще бъде по-добре.

Как да се възстановят изтрити снимки на Android

WARN: Процесът на възстановяване ИЗИСКВА ROOT ACCESS на телефона си, КОЕТО ЩЕ ВИ Vaid ГАРАНЦИЯ.

1. Изтеглете и инсталирайте Инструмент за възстановяване на Android File наречено Dr.Fone за Android на вашия компютър.

2. Свържете телефона с компютъра чрез USB кабел. Ти трябва да даде възможност на USB отстраняване на грешки на телефона си за този процес. Един ап нарича Mobilego ще се инсталира на вашия телефон.

Бележка: Моля, не пуснете някой друг софтуер Android управление по време на процеса на възстановяване.

свържете телефона с компютър

3. Изберете вида на файла, който искате да се възстанови: Контакти, Съобщения, Call Logs, WhatsApp Съобщения & прикачени файлове, Снимки, Звуков, Видео и документи. След това кликнете върху До.

Изберете вида на файла за възстановяване

4. Избери, за да сканира за изтрити файлове или всички файлове. Само сканиране изтрити файлове ще вземат по-малко време. Натиснете До.

сканиращ режим

5. Програмата ви информира, че той автоматично ще се изкорени вашия телефон и да се върнете към невкоренените статут след възстановяване. Натиснете Начало.

6. Dr.Fone ще анализираме вашия телефон и да го рестартирате. И вие трябва да се предостави разрешение, когато Superuser подканите на телефона си.

7. Инструментът за възстановяване ще сканира вашия телефон, както и списък на резултатите. Можете да прегледате и изберете тези, съдържанието, което искате да се възстанови чрез проверка на кутиите пред тях. След това кликнете върху Възстановяване. Програмата ще ви попита къде да запишете възстановените снимки на вашия компютър. Чакай финала на процеса.

Как да направите резервно копие на вашия Android снимки

Можете да архивирате снимки и видеоклипове на устройството ви, за да ви Google Снимки библиотека, като включите Auto Backup в меню Настройки. Това може да включва снимки, които правите с камерата на телефона си, снимки сваляте върху вашето устройство, и снимки, записани от приложения.

Бележка: Тези снимки са частни, освен ако не решите да ги споделите.

Стъпки, за да включите Auto Backup на

 1. На вашия Android телефон, кран Настройки на Google ап.
 2. Кран Auto Backup
 3. Превключете превключвате На.

Автоматично архивиране

Как да се възстановят изтрити текстови съобщения за Android Phone

Ако сте изтрили някои много важни съобщения, когато изпразване на SMS кутия. Трябва да се действа бързо. Защото изпразване на SMS кутия всъщност не изтриете съобщенията, тя просто го крие от непосредствена гледна. Така че все още имате шанс да ги получите обратно, или те ще бъдат презаписани от нещо друго. Тук ние ще ви покажем как да се възстановят изтрити текстови съобщения от вашия Android телефон.

Инструменти за възстановяване на изтрити текстови съобщения

Има много различни PC и Mac-базирани средства, могат да ви помогнат, и те на практика направи същото нещо: свържете вашия Android телефон към компютъра, сканира вашата памет на Android, След това се идентифицират и да се възстанови изтритите съобщения. Тук ще се въведе инструмент за Android Възстановяване на данни: Dr.Fone за Android.

Други препарати

След изтегляне на програмата за Android Възстановяване на данни. Все още имаме нещо общо.

Как да се възстановят изтрити текстови съобщения от Android

Сега нека да започнем процеса на възстановяване. Вие ще откриете, че много прост и лесен за работа.

Бележка: Моля, не пуснете някой друг софтуер Android управление по време на целия процес на възстановяване.

Стъпка 1: Стартиране Android Data Recovery инструмент и свържете устройството си към компютър.

Свържете вашия Android телефон или таблет към компютъра чрез USB. Програмата ще покаже, че се свързва с вашето устройство. Едно приложение на име MOBILE ще бъде инсталиран на вашия Android, за да се гарантира процеса на свързване и възстановяване.

свържете телефона с компютър

Стъпка 2: Изберете типовете файлове, които искате да се възстанови

Тя може да се възстанови 8 типа на файла, Моля, отбележете Messaging и натиснете Next. Ако искате да се възстанови или други, След това ги поставете отметка.

Изберете вида на файла за възстановяване

Стъпка 3: Изберете режим на сканиране

Ако можете да определите изгубените данни се заличава, можете да изберете да сканирате само за изтрити файлове. Или трябва да се опитате другия режим на сканиране.

Бележка: Само за сканиране на изтрити файлове ще вземат по-малко време.

сканиращ режим

Стъпка 4: Готови ли сте да започнете

Инструментът за възстановяване автоматично ще изкорени вашето устройство, за да се възстанови максимално количество данни. След процеса на възстановяване на вашето устройство ще се върне към невкоренените статус. Щракнете върху Старт.

Стъпка 5: Сканиране вашия Android

Програмата ще започне анализ на вашето устройство, и се опитайте да получите разрешение корен. Можете да се обърнете към вашето устройство и да позволи на requrest SuperSU.

Стъпка 6: Преглед и възстановяване на изтрити съдържание

Dr.Fone за Android ще се изброят всички възстановими съдържанието на. Можете да ги прегледате и да решите какво искате да се възстанови. Отбележете ги и кликнете Възстановяване. Възстановените данни ще бъдат записани като HTML или TXT файл на вашия компютър.

възстановяване-sms-андроид

Как никога да не губят вашите текстови съобщения отново

Най-добрият начин да се избегне загуба на данни е архивиране. Ние предлагаме безплатно приложение, наречено SMS Backup & Възстановявам.

1. Отворете приложението и докоснете Backup.
2. Изберете какво точно искате да създадете резервно копие на, then tap Local Backup само. Това ще спести на архивния файл на вашия съхранение на Android. Ако искате да изпратите файл с резервно копие на Google Диск, Dropbox или имейл адрес, можете да изберете друга страна.

SMS-архивиране-възстановяване-1
3. За да възстановите посланията от архив е много лесно, Просто докоснете Възстановявам на началната страница, и след това натиснете архивния файл в списъка. Ако сте качили архивиране, докоснете менюто в горния десен ъгъл, then tap Load от.

SMS-архивиране-възстановяване-2